Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem tudom eladni a drónom?

Miért nem tudom eladni a drónom?

Figyelt kérdés
Fél éve vettem egy Yuneec Breeze 4k drónt, de nem tudom kihasználni, ezért el szeretném adni. Viszont eddig nem volt rá érdeklődés, nem értem miért. 50k-ért árulom, de senkinek nem kell. Mit tegyek?
2019. aug. 26. 16:30
 1/5 Mr. V. ***** válasza:
100%

Használata engedélyhez kötött, az ára lehet hogy neked olcsó, sokaknak nem.

Ahogy te sem, más se tudná kihasználni.

Szóval ott rontottad el, hogy megvetted. Nincs nagy piaca ennek a hazánkban.

2019. aug. 26. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit el szeretnék adni, akkor én igyekszem nem nyárra időzíteni. Ilyenkor az emberek jobban kiköltekeznek, nyaralnak, progamokra mennek,
2019. aug. 26. 16:49
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
51%
Ennyiből magamnak csinálok egyet alkatrészekből és akkor személyre is szabhatom, használtan nem tudom ki vesz drónt ennyiért.
2019. aug. 26. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legkeresettebb modell, viszonylag rövid hatótáv és üzemidő. Ilyet kevesen szeretnének.
2019. aug. 26. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
3. Lehetetlen 50k-ból drón, hidd el tapasztalat :D plusz nincs rá gari, se kamera, akkor éri meg modellezni sajátot ha versenyre használod, az is kb 200. Ezer
2019. aug. 28. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!