Miért van az, hogy elektronikai készülékeket sokkal nehezebb eladni?
Bizalmatlan vagyok a használt elektronikával szemben, nem hiszem el, hogy egy hibátlanul működő gépet elad a gazdája. Azt előbb hiszem el, hogy kishibás cuccot adnak el, aztán szaladhatok a pénzem után. Alapból sem szeretek használt elektronikát venni, megnyugtat az 1-3 év garancia.
Használt higiéniai termék ingyen sem kellene.
" Használt higiéniai termék ingyen sem kellene. "
Én hajvágót bevállalnék azért . Lefertőtleníti max az ember. Bár mondjuk hajnyírót 2-3 ezerért is lehet venni újonnan nem kell ide márkás készülék.
Az okostelefonokat lényegében azért mert mire el akarod adni, már részben elavultnak számít (ha nem az és tökéletesen működik akkor miért akarja a tulaj eladni?). Amikor valaki okostelefont vesz, akkor az első kérdés, hogy "Ennyim van, mit lehet belőle kihozni?". Nyilván egy új készüléket sokkal megnyugtatóbb használni.
TV, Blu-ray stb... Nem nagyon szoktak őket az emberek eladni. Egy tv-t nem 2 évre veszel (a legtöbb esetben), egy média lejátszót sem. Mivel én sem 2 évre veszem, egy 5-6 éves készülék (vagy több) már pláne nem kellene.
Hajvágó és borotva... Nincs az a fertőtlenítő szer.... Egy hajvágó mondjuk 5000Ft, jó egy borotva legyen 15 (attól függ), de használod 3 évig, ha találsz bele új pengét (pl a philips borotvákhoz a mediamarkt is forgalmaz) akkor akár tovább is, amíg az akku meg nem hal.
Akkor mi értelme lenne használtan venni?
Sok terméket kifejezetten érdemes, ilyen egy kerékpár, amit kicsit fel kell újítani és még jól is jársz vele, vagy épp egy bútor.. anno használtan vettünk tölgyfa bútorokat, egy kis lakk, új kárpit, és gyönyörűek voltak. De elektronikai eszközök? Hát.. az szerintem egy más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!