LG vagy Samsung tévé? Melyiket érdemesebb megvenni?
Ez most csak egy troll kérdés? Kb olyan szintű kérdés mid hogy apple vagy samsung telefont vegyek.
Mekkora tv-t akarsz/mennyit szánsz rá/mit néznél rajta/milyen forrást használnál/milyen helységben lenne stb stb
De mivel a kérdés "minősége" már tulajdonképpen determinálta a kérdező hozzáértését elvárásait, azt mondom vegyél Samsungot, azt legalább itt gyártják Mo-n.
Mondjuk elég egyértelmű, hogy az LG minden téren nagyon távol áll a Samsungtól, mint megbízhatóság mint minőség terén.
Az LG nálam ipari hulladék kategória, ami LG készülékem volt az mind megadta magát még jóval garancia időn belül.
Kedves 2-es
Az hogy neked rossz emlékeid vannak LG -vel kapcsolatban attól még nem következik hogy ipari hulladék lenne. Ez finoman szólva is eget verő butaság.
Samsung LG. mindkettő a világ vezető ipari vállalatai közt tartják számon
Ha tv-ről beszélünk akkor meg kimondottan LG a top. Hiszen ők kitartottak az OLED technológia mellett és ezért most ők uralják a ezt piaci szegmenst és a többi a többi TV gyártó (Sony/Panasonic/Philips stb)is kénytelen tőlük venni az OLED panelt ha labdába akarnak rúgni mert csak ők gyártanak jelenleg ipari mennyiségben és minőségben (bár már más kínai gyár is belecsapott a dologba de LG van nyerő helyzetben még.)
Másnál meg Samsungok hullanak, neki az a hulladék.
Szerintem meg az LG-kijelzők valahogy természetesebb képet adnak.
A kérdés pedig nagymama szintű, ők szoktak ilyeneket kérdezni.
Természetesen nem a nagymamák ellen van kifogásom, sőt!
Csak mint laikusok, általában így állnak hozzá.
(Bár erről gyakran a gyakori hülye jut eszembe, amelyik azt hitte, hogy sértegetem, amikor latin szóval laikusnak neveztem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!