Melyik tévét ajánlod 2019 környékén?
10 éves a tévém + rossz és ha nem sikerül megjavíttatnom, akkor sajnos újat kell venni.
Fontos lenne az észszerű menürendszer, legyen terméktámogatás, szoftverfrissítés, nem a Samsung féle évente egy, hanem ami esetleg több funkciót is ad idővel.
Lehet ilyen nincs, mert nem érdekük a gyártóknak, ez valahol érthető.
4K, Qled, max 2-300e ft ha lehet 65 colos és ne fogyasszon 100W-nál többet óránként, mondjuk levett fényerőnél mozi módban.
EPG-ben legyen minél több időzíthető programhely, az újabb Samsungokon 30db van a 6-os szériákban, a régiekben max 8 műsort lehetett időzítve nézni. 30 már elég.
A szoftvere minél jobb legyen, és a távirányító jól átgondolt.
Melyik gyártó aki részletekbe menően figyel ezekre a dolgokra?
A samsungnak csak a 6-os szériáját tudtam kipróbálni, egy 58 colos tévét, sok minden nem tetszik benne, például, hogy bekapcsolod, és egyből feljön a szoftver menüje, amin a youtube netflix és hasonló dolgok vannak. Állandóan ki kell rögtön lépni belőle, ez teljesen idegesítő és plusz kézmozdulat.
Nem találtam ilyet. Egy 65 collos tv rohadt nagy, és 4K-s Qled is legyen 200-300 ezer ft körül?:o
Noname márkák is 332 ezer ft-nál kezdődnek. Pl ez:
Vagy 50-55" QLED, vagy 65" LED. A ketto ebben az arban nem megy.
En az elobbit vennem, normal LCD-nel ejszaka sotet szobaban mozizni borzaszto a fekete. Szerintem ez jobban befolyasolja a mozielmenyt, mint a kepmeret. De szubjektiv, nezz meg tobbet, ha lehet sotet helyen.
Tessék, ennek már valamennyi feketéje is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!