Ipad Air 3 vs ipad 7?

Figyelt kérdés
Egyetemi hallgató vagyok és napi szinten buszozom 40km-ről, ebből következik, hogy laptopot cipelni magammal napi szinten “veszélyes” és kényelmetlen lenne. Arra az elhatározásra jutottam tehát, hogy beruháznék egy ipadre. A keresgélések közepette azonban kissé elakadtam. Ipad Air 3 (azaz 2019) vagy ipad 7 (2019) érné meg számomra, mint egyetemi hallgató? Ui. : jogi szakon vagyok tehát nem valami nyakatekert mérnöki dolgokra használnám kizárólag jegyzetelésre, itthon esetleg filmezésre böngészésre.
2019. okt. 13. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor nem kell 256GB tárhely, ami az iPad7 felé billenti a mérleget, ráadásul sokkal olcsóbb is.

Amivel az Air több, az a chip, meg a kijelző, de bevallom, nekem az ötödik generációs iPad-em is megfelel kb. arra, amire használod (bár a billentyűzet és a pencil kicsit hiányzik).

Közép távra nyilván az A12-es chip jobb választásnak tűnik, de mire az A10-es annyira elavul, hogy érezhetően lassú lenne, az Air-t sem tartanád meg, szerintem az iPad7-es az igényeidet tökéletesen kielégíti, felesleges többet költeni rá.

2019. okt. 15. 17:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Ipad 7-ben csak 128GB-os illetve 32GB-os van jelenleg, utóbbi szerintem egy év alatt betelne, én pedig legalább 3-5évig szeretném használni. Ezt egyébként jelenleg 174ezer körül tudnám megvásárolni. Az Air 3 pedig létezik 64GB-os tárhellyel illetve true tonenal amit én a telefonomon is nagyon szeretek. Ez pedig 169ezer környékén megvásárolható.

Ez alapján melyik lenne jobb?

2019. okt. 16. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem inkább 196 körül? :-) Ha a jobb kijelző fele akkora tárhellyel ér +20e-t neked, akkor az Air, nyilván.
2019. okt. 17. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen air!
2019. dec. 9. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!