IPad 2018 9.7 inch, vagy galaxy tab S5e? Pro/kontra?
Figyelt kérdés
Átlagfelhasználásra, filmezés, pdf olvasás, kevésbé erőteljes programok futtatására, és ilyenekre keresek masszív, de főleg stabil, megbízható, és tartós táblagépet. Melyiket vennétek? Hozzátenném, hogy mindig is androidot használtam, és tabletem még sosem volt.2019. aug. 12. 03:49
2/5 anonim válasza:
Biztosan nem leszek népszerű, de az a véleményem, hogy telefonok között az iPhone-nak van vetélytársa, de Android-os tabletet még életemben nem láttam, szerintem nem létezik, azok tényleg csak nagy android telefonok telefonálási lehetőség nélkül.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 Sajnos én is hasonló véleményen vagyok, androidos tabletből még csak olcsóbbakkal találkoztam, nem találtam őket valóban megbízhatónak, ellenben az ipadek pont erről híresek. Ez a kettő kb egy árban van, ezért lenne jó valós tapasztalat valakitől.
2019. aug. 13. 23:55
4/5 anonim válasza:
A 10-20E ft-os tabletekrol nem is lehetsz jó véleménnyel.
De ha már ennyi pénzt kiadsz érte,akkor nem fogsz csalódni.
Én a helyedben a samsungot választanám.
5/5 anonim válasza:
Én az iPad-et választanám. Mellesleg,nekem is ugyanolyan készülékem van.:)(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!