Meg éri venni "olcsó" Samsung 4k Tv-t?
Nézegettem neten , hogy elég jó áron lehet már kapni nagyképernyős 4k-s Samsung tvket. Igazából most is egy 4k Samsung tv-m van, de csak 40 inches. 6
-os széria, Kb két éve vettük.
Voltam ma a media marktban, beszéltem egy eladóval. Ő nagyon lehúzta ezeket az olcsóbb 55 es 65 inches Samsungokat amik kb. 200.000 Ft környékén vannak. Azt mondta , hogy gyengébb a képük mint az én 2 éves tvmnek.
Összefoglalva szerintetek érdemes ilyen tv -t venni?
Többségében nem nagy mozizasra kell. Leginkább netflixen nézek vmi sorozatból 1-2 epizódot naponta. Ez tenné ki a felhasználás 90szazalekat.
Itt van a tipusa, ha valakinek mond valamit: Samsung UE65NU7022
Ez meg a mostani tvm típusa: Samsung UE40JU6000
Köszönöm a segítséget:)
Amit írtál tv 240.000 az Alzában, máshol 270.000. A mostani tv-d 160.000. Az plusz centinként kb. 1500.
Neked kell tudnod, hogy megéri-e. :-)
Köszi a választ;) az árakat igazából néztem már én is. Amúgy edigitalnal már 219.000-ért lehet kapni. Illetve a kisebb 55 inches változatát ugyanennek 149.000-ért.
A kérdés az az, hogy ezek képminőségre vannak-e olyanok legalább, mint a mostani tv-m. Mert ha hasonló akkor megérné nekem, ha viszont jóval gyengébb akkor nem...
Felelőtlen könnyelműség.
Ha látványosan rosszabb lett volna az feltűnik, hiszen a saját már ott van a szemedben, fejedben. :-)
a 4k tv nézéshez parasztvakítás és csak a bohócoknak való
nincs 4k-ban sugárzó tv csatorna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!