Ti vennétek Mackie hangfalakat?
Figyelt kérdés
Konkrétan a Mackie Thump 15A-ra gondolok? Megéri? Jó termék? Vagy inkább vegyek Behringert?2019. szept. 22. 19:01
1/2 anonim válasza:
Ha amerikai farmer lennék, és lenne egy kis tanyám valahol Texas közelében, akkor ott a farmon, a kedvenc malackámnak adnék ilyen nevet. Nem hangfalnak!
B+, ilyen nevet...
És gondolkozol, hogy >Behringert< helyett vennél ilyen malackanevű hangszórót!! >( Elképzelem, ilyen lekerekített, élénk narancssárga műanyag burokban, ami inkább kinéz egy konyhai kellékként.
2/2 anonim válasza:
Az egy király hangfal, bizonyára megéri, mert nagyon népszerű márka, de szerintem éppen ezért kissé túl van árazva, bár ha telik rá, akkor nyilván nincs min gondolkodnod, de én megnéznék másokat is.
Sajnos ebben az 1000 Watt kategóriában nem vagyok annyira otthon, de a Mackie amolyan Mercedes osztály, amíg a Behringer meg inkább Skoda, autókban, bár persze azzal is lehet közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!