Fejhallgatót vettem egy Számtech boltban, de nem olyat vettem, amilyet szerettem volna. Vissza vehetik?

Figyelt kérdés

Simán telefonhoz akartam egy fejhallgatót, hogy zenét tudjak hallgatni, de egy olyat vettem, amihez RCA kábelek vannak, meg van hozzá egy jack-jack kábel is, de recseg a hang, elég halk is, meg nyilván nem ezt a célt szolgálná.

Mindene megvan, nálam van a blokk is. Így vissza vihetem, hogy vissza vegyék, vagy ki legyen cserélve egy olyan fejesre ami nekem kellene?

2019. szept. 9. 16:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Válaszoló, aki okoskodik és a 201ues linket is be küldte nekem:

Meg kérdeztem, hogy ez a poszt hiteles-e, vagyis azt, hogy igaz dolgot állítasz vagy sem, és azt mondta, nem. Még mindig létezik ez a 3 napos határidő. :)

2019. szept. 10. 13:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Szóval, még van kedved lökni a marhaságod, és ismetelgeted ugyan azt mint egy retardalt vagy eltakarodsz végre?
2019. szept. 10. 13:42
 13/16 anonim válasza:
Én csak azt furcsállom, hogy egy headset-nek, miért kell RCA kábel? Az nem hangszorokhoz van?
2022. okt. 5. 13:29
 14/16 A kérdező kommentje:

[link]

*audióhoz

nem kifejezetten csak hangszórókhoz.

2022. okt. 5. 19:10
 15/16 anonim válasza:
Hát de a linkbe az van odairva, hogy vezeték nélküli! Bocsánat, lehet, hogy én vagyok hozzá hülye!
2022. okt. 5. 20:16
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem vagy hülye, emiatt ne aggódj! :D

A torony amin rajta van, abból jön a kábel amit rá kell dugni a *tvre*akármire. Először én is meg voltam miatta zavarodva, de beletelt vagy 2-3 évbe mire rájöttem mivan :D

2022. okt. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!