Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudtok ajánlani olyan FEJhallg...

Tudtok ajánlani olyan FEJhallgatót ami bluetoothos és van rajta jack bemenet is?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy egy jack jack kábelel összekötöm a télóval és olyan lesz mint egy vezetékes. De ha kell akkormeg a bluetoothosan használnám
2019. aug. 21. 12:52
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

Bluedio legtöbb modellje. Én a H+ típust használom ettől a gyártótól.

Meg vagyok elégedve mind hangerőben, mind hangminőségben (mélyeket is szépen adja vissza).

Szabad téren kb 20m-es a hatótávja, SD-t is játszik és rádiót is (bár ahhoz elég gyenge az antennája és ha nem csatlakozik épp blue-n valamihez, akkor folyamatosan beleszövegel a rádióba, ami elég zavaró.

Aksija kb. 1 óra alatt töltődik fel, 20-30 órát garantáltan bír (szakaszosan használom, így kb. érték csak.

A jack csatlakozó igazából arra szolgál, hogy egy másik fejhallgatót tudj csatlakoztatni és együtt hallgasd valakivel (vagy mint blue vevő, azt kösd erősítőre). Viszont ha jól emlékszem adnak hozzá jack-jack kábelt, amivel lehetne rendes fejhallgatóként is használni, de az én kábelem (illetve a csatlakozója) tized milliméterekkel kisebb, így más kábellel ugyan, de működik vezetékes fejhallgatóként is.

Aliexpress-en rendeltem.

Kényelmes viselet, nem nyomja a fület, mert teljesen körbeöleli a szivacs és a fejen támaszkodik.

2019. aug. 21. 14:00
 2/2 Mr. V. ***** válasza:
...ja és veszteségmentes átvitelt is támogat, valamint telefonhívást is angol bemondással jelez, tiszta érthető mindkét fél számára a hívás e fejhallgatón keresztül (beépített mikrofon van a hanghívásokhoz).
2019. aug. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!