Valahogy ossze lehet kotni?

Figyelt kérdés
Lg smart tv, logitech 5.1

2019. szept. 3. 22:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Laptophoz ugye jack dugoval csatlakozik, ez valami atalakitoval mukodne tvn is?
2019. szept. 3. 22:24
 2/7 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
pontos típusok?
2019. szept. 3. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Optikai --> Jack/RCA átalakítóval, ami létezik 2.0 vagy 5.1 kivitelben is.

De Logitech rendszer is létezik optikai bemenettel, akkor nem kell átalakító.

2019. szept. 4. 11:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Logitech X-530 5.1

LG 43UK6200PLA Smart LED Televízió

Köszönöm előre is a segítséget!

2019. szept. 5. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A TV optikai kimenetére lehet / kell csatlakozni, de a Logitech nem rendelkezik optikai bemenettel.

Ha laptopról Jack --> RCA átalakítóval használtad, akkor eddig is csak sztereó jelet vittél át.

Ugyanezt megteheted egy Toslink --> RCA átalakítóval, amiből a sztereó olcsóbb, 5.1 drágább.

2019. szept. 5. 20:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Laptopbba siman csak a jack dugoval ment nem kellett atalakito es jol mukodott meg asztali gepen is. De most hiaba vettem a tv hez atalakitot nem szol
2019. szept. 6. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:

RCA-t azért írtam, mert ilyenkor csak a Google képkereső alapján tudok tájékozódni, mivel a kérdezők olyanokat nem tudnak leírni, hogy milyen csatlakozó van, vagy fotót csatolni stb.

Most sem tudom, mit vettél, mit csináltál, ez így vicc az egész, nem vagyok látnok.

2019. szept. 7. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!