Ha az xboxom ossze van homeolva egy ismeromevel, es szet homeolom, csak azok a jatekok maradnak meg amiket en vettem meg az en profilomra vagy az is amiket az övé alltal toltottem le meg anno, vagy azok elvesznek?
Ooo... Attol ,hogy mondjuk az o profilja homeolva van az xboxoddal nem biztos ,hogy a tied is az ovevel. Szoval ha egymasra vagytok homeolva (mindketten a masik konzoljara) akkor ha pl te megszunteted a homeolasod az o konzoljan akkor o nemfog tudni jatszani a te jatekaiddal ,te viszont fogsz tudni az oveivel mindaddig mig o is meg nem szunteti a homeot.
Nemtudom,hogy most hogy van ,de ha joltudom kezdetben csak ugy lehetett megszuntetni ,ha massal homeoltal. Evente 3x lehetett ,viszont ha beszeltel a supportal,hogy veletlenul lett elhasznalva vagy valami akkor adtak meg + lehetoseget.
Sejtettem ,hogy valami ilyesmi a helyzet.
Nemtudom mennyire bizol a sracban es nem is akarlak idegesiteni ,de szerintem lepj be a microsoft oldalan es nezz bele a biztonsagi dolgaidba. Regen nagyon sokan csinaltak,hogy tudtak a masik fel belepesu adatait (email,jelszo) aztan ramentek a biztonsagi beallitasokra ,ott viszont keri ,hogy emailben kapott koddal erositsd meg ,hogy tenyleg te vagy. Ha ott ramennek ,hogy ezt nem tudjak megtenni (mert pl mar nem el az az email amit megadtak) akkor felajanlja ,hogy adj meg ujat ami 30 nap utan lesz benne. Roviden annyi a lenyeg,hogy nezz bele ,hogy nincs e ilyen folyamatban. Ha belepsz a biztonsagi beallitasokba egybol ki fogja adni (ha van).
Nemtudom ,hogy van e ilyen lehetoseg. Regen azthiszem nem volt,csak ha mas homeolja a profilod.
Irhatsz/beszelhetsz a supporttal (hivni tudsz magyart is) ,hogy szuntessek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!