Kizcar kérdése:

Milyen TV-t vásároljak?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy nem tudom milyen LCD TV-t vegyek.

Nem nagyon értek hozzá. Azt tudom, hogy a full HD a legjobb, de például a kontrasztarányt és a válaszidőt már nem értem.

Jelenleg van egy régi HD Ready-s Samsungom 32"-os. 4-5 éves.

Lecseréltem a 17"-os monitorom egy kis időre, rácsatlakoztattam a gépre HDMI-DVI kábellel az LCD TV-t, és érdekes, hogy mivel már baromi régi a TV és csak HD Ready-s biztos nem full HD, de mégis lehet 1920x1080-as felbontásra tenni, ami működhet is, mert az ikonok kisebbek lesznek meg minden ami ezzel jár.

Viszont a baj ott van, hogy akármilyen felbontáson van, elég pixeles a kép.

A 17"-os monitor 1600x1200-ben totál pontos volt.

Gondolom az lehet a baj a TV-vel, hogy csak HD Ready.

Vagy esetleg még egy ténylegesen full HD TV is pixeles lenne? Lehet, hogy ilyen nagy TV(k)-nek ahhoz, hogy közelről nézzük (mondjuk 40cm), ahhoz már kéne egy 5760x3240-es felbontás?

40 centiről szoktam nézni a monitort és néztem a jelenlegi LCD-met. Távolabbról nem akarom, mert akkor megint csak kicsinyül a kép.

Szóval valaki tud olyan TV-t ajánlani ami közelről is van olyan tiszta mint egy 17"-os monitor.

52"-55"-os TV-ben gondolkozok amúgy.

2010. júl. 13. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
színest
2010. júl. 13. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de egy Tv-t nem 40cmről kell nézni.

Nekem eddig egyik Tvvel se volt gondom, de ez egy TV, ha gépre akarod kötni, akkor vegyél monitort.

Vagy maximum konzolt.

2010. júl. 13. 16:12
 3/5 anonim válasza:
SZia éppen ma láttam az Electorincs -ban 200k forintért kb 200x150-es tv-t full hd. Szerintem megéri!
2010. júl. 13. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Azért gondolkoztam TV-ben, mert nem nagyon találok monitort 50" felett. Ha tudtok akkor írjátok le bátran.

Köszönöm!

2010. júl. 14. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Találtam monitort csak húzós az ára.

Mitsubishi 56P-QF60LCU QUAD HD LCD monitor

2010. júl. 14. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!