Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi alapján döntik el a hangfal...

Mi alapján döntik el a hangfalak minőségét? Olvastam, hogy a Watt szám meg a THX jelző csak marketing és a legtöbb review fizetett, akkor minek vagy kinek kell hinni?

Figyelt kérdés
Ha csak hallás után, akkor nem lehet, hogy elfogult az aki hallgatja? Vagy csak ahhoz a hangzáshoz van szokva?
2019. aug. 19. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Meghallgatják és kész. Lehet elfogult.

De pl a what hifi tesztjei nem olyan rosszak

2019. aug. 19. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell, hogy tetszen, más nem számít. Lehet a legrosszabb teszteredmény, ha neked tetszik, vedd meg. Meghallgatás nélkül ne vegyél semmit.
2019. aug. 19. 21:35
 3/4 anonim válasza:
100%
Stúdió hangfalak esetében minél lineárisabb a hangzás, annál jobb a hangfal, ez az egyetlen szempont. A hifi hangfalak mindenképp színezik a hangot, hallgasd meg, azt vedd meg amelyik neked megfelelően színezi. Amúgy vehetsz akármilyen drága hangfalat, ha rosszul helyezed el, szóval azért egy jó 70%-ban még mindig az akusztika felelős a jó hangzásért, na igen, az akusztika hangfal dobozán belül kezdődik. Amúgy mennyire vagy audiofil? Ha pl. mp3-at akarsz hallgatni, felesleges túl drága hangfalat venned...
2019. aug. 19. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak a saját fülednek higgy!!! Manapság divat a mélyet kihangsúlyozni, ezzel jól elnyomni a magas hangokat. Egyesk azt mondják, hogy a JBL az milyen jó, de nekem nem jön be. Szerintem a Bowers & Wilkins az igazi. A te lakásodban lesz, úgy kell szóljon, ahogy te szeretnéd!
2019. aug. 19. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!