Life marketing kft nyeremény lehet-e hinni benne?
Figyelt kérdés
A minap a fent említett cégtől megkerestek hogy nyertünk egy belépőt és azon kevesek közé tartozunk akik kapnak Tv-shop ismert ajándékokat.
nah szóval az a kérdésem hogy mikor elmegyek akkor mire kell oda figyelni? honnan lehet észre venni hogy átverés a dolog?
2013. aug. 14. 15:11
1/7 anonim válasza:
A cég neve nem gyanús...?
Nehogy elmenj már, ez egy árubemutató!
2/7 anonim válasza:
Milyen módon "kerestek" meg?
Én nem mennék el ilyesmire
3/7 anonim válasza:
Ha elmész, az már rég rossz.
Vagy tán csak nem "megígérted" nekik, hogy odamész?
Mert akkor sikerült becsalniuk a kelepcébe
4/7 A kérdező kommentje:
telefon kerestek meg aztán küldtek a meghivot
2013. aug. 15. 14:31
5/7 A kérdező kommentje:
de mi bajom lehet ha elmegyek ?
2013. aug. 15. 14:31
6/7 anonim válasza:
Ne menj! Engem is hívtak, de már az gyanús volt, hogy egy másik cég nevében mutatkozott be a telefonba a nő, és másikon jött a levél. Aztán azon is gondolkodtam, hogy vajon hol nyertem volna és miért bármit is? Hiszen elvből kerülök mindenféle hasonló dolgot! Nézz utána a neten, minden fórumon az van, hogy húzzák le az embereket! A lap alján pedig ott van, hogy ""tanácsadásunk nem orvosi jellegű". Ez már gyanús, hogy nyeremény vagy orvosi vizsgálat!
7/7 A kérdező kommentje:
nem mentem el ! :)
2013. aug. 22. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!