Ez a jelenség mitől szokott lenni?
Figyelt kérdés
Ma 1 órája hazafelé autóztam a retro rádiót hallgatam a 105,5-ön,amikor egyszer csak az adás megszakadt és valami nagyon komor ijesztő zene ment,nem tudom milyen talán klasszikus zene ment,egy ideig bírtam hallgatni aztán adót váltottam majd vissza rögtön a 105,5-re akkor normálisan a retro rádió szólt.Gondolom vagyis gyanítom más rádió adó is hasonló frekvencián megy és az szakította meg nekem az adást vagy nem tudom.2019. aug. 8. 22:55
1/2 Szirty 

válasza:

Sok készülék csinálja azt hogy ha gyenge a jel, keres másik adót és megtalálja a legközelebbit.
Autóban teljesen normális hogy gyengül a jel ha távolodsz az adótól vagy árnyékoltabb területre érsz.
Nincs ebben semmi rendkívüli.
2/2 anonim 

válasza:

"valami nagyon komor ijesztő zene ment"
A Bartók Rádió már csak ilyen "ijesztő".
Mindamellett a komolyzene is lehet jó, nem kellene teljesen kihagyni az életedből, neked sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!