Autórádió hangerőgondok, normális a jelenség?
az másik autóban,tehát másik ajtóban,másképp építve,más szögben is állhat,más a kocsi akusztikája,halkulhat.
egyébként kéne nekik is erő,a fej gyengécske,a 4x50W is egy nagy kamu,ha cseréled egy 4x50W-os erőre akkor megtáltosodik.
én még nem észleltem hogy kiszakadt volna a szélvédőm mert erősítőről szól a szett,de hiszek neked hogy tudod mit beszélsz.
papíron sem kell hozni a szintet,erről nincs papír.
attól hogy egyik 13as a másik meg 16cm-es még nem biztos hogy a nagyobb hangosabb is.
a 4x50W meg sehogy nincs meg,a néveleges adat egy olyan labor korülmény amit kb lehetelten megteremteni.
néveges teljesítményt felesleges nézni mert kamu mind.
fizikát kell alapul venni.
10A a biztoíték a fejben,tehát minden ami csak áramot vesz fel a fejben legyen az világítás,cd mechanika,végfok maximum 10A lehet,sőt annyi nincs mert akkor kiolvadna a bizti.
13,8Volton 10A-nél 138W a teljesítmény.
már itt bukik a 4x50W mert ugye az 200W.
még ha mind a 138W-ot végfok teljesítménynek számolunk akkor annak is van hatásfoka,méghozzá elég rossz,kb 60%.
így maradna 34W/ csatorna ami egy maximális adat,nem rms.
rms max a fele,tehát 16W.
és ez úgy jött ki hogy 10A áramfelvétellel tudná ezt produkálni,tehát ha minden áram a végfokra van számolva és a hangerő is tokig van tekerve.
ennyit a 4x50W-os bolti kamu adatról.
ezért kell erősítő,és ezért táltosodik meg egy szett ha kap valós 50W-ot egy jó kis erősítőtől.
nem besértődni kéne hanem oda figyelni amit írok,idézem a tegnap esti írásom.
/az másik autóban,tehát másik ajtóban,másképp építve,más szögben is állhat,más a kocsi akusztikája,halkulhat./
bírom mikor valaki segítene,megosztja a több éves tapasztalatát,meg megszerzett tudását aztán még lassan én vagyok a szar meg a bunkó hogy időmet rád áldozom.
erősítőt meg lehet venni 10ezer alatt is már még hozzá egész jó minőségűt,régebbi darabot,használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!