Az xbox live gold-nal mit jelent az ESD szo?

Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Teljesen világosan járattad le magad, csak nem veszed észre.

Az eset világos bizonyítéka annak, hogyan szoktál kötekedni másokkal is, velem is.

Olyan másokkal is előfordul, hogy benéz valamit és nem szívesen ismeri be, hogy hibázott.

Magam részéről lehetőleg csak olyasmiket írok le, amit biztosan tudok, de 20 év távlatában így is előfordult már tévedés, ami a nagy számok törvénye alapján szinte óhatatlan.

Ilyenkor vagy helyesbítettem, vagy ha mások megtették, akkor csendben elkussoltam.

Azt persze nem vagyok hajlandó beismerni, amikor mások magyaráznak bele a szavaimba olyanokat, ami nekem eszemben sem volt, csak kitalálják olyan hülyék, akik nem képesek szöveget értelmezni.

De nálad ilyen erkölcsi rendszer nem működik, akkora arcátlan vagy, vagy tényleg egyszerűen nem is látod a nyilvánvalót, valamilyen beteges felfogás / hozzáállás / értelmezési képesség, diszlexia stb. miatt.

2019. aug. 11. 11:40
 12/14 Szirty ***** válasza:
57%

"Az eset világos bizonyítéka annak, hogyan szoktál kötekedni másokkal is, velem is."

Amit te itt most művelsz az mi is? (öngól)

"Magam részéről lehetőleg csak olyasmiket írok le, amit biztosan tudok"

Ez nagyon nem így van. A velem kapcsolatos majdnem összes prekoncepciód és feltételezésed alapvetően téves!

És még értelmezni sem tudsz válaszokat (de egyértelmű, hogy nem is akarod. Remegve várod mikor írok valamit amin tudsz csámcsogni és szerinted okot ad a mocskolódásra).

Továbbá amelyiket nem tudod értelmezni nem tudod figyelmen kívül sem hagyni aminek mindig az lesz a vége hogy "verbálisan" ideélvezel.. :-/

"Azt persze nem vagyok hajlandó beismerni, amikor mások magyaráznak bele a szavaimba olyanokat, ami nekem eszemben sem volt"

Senki nem magyarázott bele a szavaidba semmit.

"akkora arcátlan vagy,"

Még szerencse hogy te úri ember vagy az irodalmi stílusoddal... Remek kompenzáció! :)

...és még én vagyok beteg mi? :)

2019. aug. 11. 17:22
 13/14 anonim ***** válasza:

"Senki nem magyarázott bele a szavaidba semmit."

Mondom én, hogy nem bírsz szöveget értelmezni. Azt a részét csak általánosságban írtam.

De épp ilyenekből tevődik össze, hogy te mindent félreértesz, mindent félremagyarázol, neked tényleg nem tiszta az agyad.

Egyértelmű.

2019. aug. 11. 18:12
 14/14 Szirty ***** válasza:
57%

"Azt a részét csak általánosságban írtam."

Ahogy én is... :)

2019. aug. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!