Ha aktiválva van egy 3 havi xbox live gold, és veszek egy 3 havi xbox game pass ultimate-t, akkor 6 hónapig ultimate-m lesz?
Azt hiszem...
Ennek a hónapnak a végéig van egy akció, hogy ha van már meglévő goldod és/vagy sima game passod, akkor ha életedben először veszel GPU-t akkor összeadja az összeset és mind GPUvá teszi. Tehát ha van mondjuk 10 hónap goldod és veszel 1 hónap GPUt akkor lesz 11 hónap GPUd. Ha van 3 hónap goldod és 2 hónap GPd aztán veszel hozzá 2 hónap GPUt akkor lesz 7 hónap GPUd stb stb.
Viszont nem tudom, hogy GPU kóddal is működik-e a dolog. Kéne de nem tudom. Ami biztos, hogy a most akciós 300Ftos 1 hónapos GPU akcióval működik az Xbox Storeban. Viszont ahhoz kell egy bankkártya (előfizetsz és utána rögtön lemondod az account.microsoft.comon). Tehát feltöltöd annyi golddal és/vagy game passal a profilodat amennyivel akarod és utána veszel egy hónap game pass ultimatet és mind összeadja. Amit érdemes tudni, hogy gold jóval olcsóbban szokott lenni tehát azt érdemes "kimaxolni". A kimaxolást úgy értem, hogy figyelj arra, hogy előfizetésből maximum 36 hónap lehet egyszerre a profilodon! Tehát hiába veszel mondjuk 4 évnyi goldot, nem fogod tudni beírni. Sőt már akkor sem enged beírni egy éves goldot ha mondjuk 28 hónapnyi előfizetésed van, mert túlmenne rajta.
Ez a GPU akció csak most működik (lehet később is lesz ki tudja) és csak annak akinek még soha nem volt GPU előfizetése. Utólag nem adhatod hozzá a goldot GPUként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!