Laptop mikrofon bemenetét átlehet valahogyan állítani hogy kimenet legyen?
Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 13:19
1/3 Mr. V. válasza:
Nem. Már csak azért sem, mert a legtöbb mikrofon bemenet monó és a hangchip IN részére megy (több alkatrész után), míg a kimenet az OUT részre csatlakozik, tehát kb. forrasztgatásokkal, vezetékezéssel, panel elvágásával, azaz buherálással lehet megoldani, de akkor többé nem lesz külső mikrofonod, csak belső.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi.
2019. aug. 9. 13:59
3/3 anonim válasza:
Az enyém olyan, de nem kell vele csinálnom semmit, csak bedugom és automatice tudja, hogy mi az.
Ez még gond is nekem kissé, hogy vagy mikrofon, vagy hangfal, vagy fülhallgató lehet csak alkalmazásban, mert csak egyetlen audió ki és bemenetem van.
Asus x751L a típusa.
Mondjuk USB portot használva van lehetőségem más dolgokat is használatba venni, meg amúgy is van egy külső hangkártyám, így nincs semmi gondom, de alap esetben egyben van az audió ki és bemenet az én laptopomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!