A gépemen 2db mikrofon kimenet van, egy piros egy zöld, a mikrofon és a hang felelősei. Azt hogyan oldhatom meg, hogy egy olyan fejhallgatóval, aminek csak egy csatlakozója van, halljak én is és engem is halljanak?
"A gépemen 2db mikrofon kimenet van"
Konzumer alaplapi hangkártyáknál mikrofonBEMENETBŐL egy darab van.
"egy piros egy zöld, a mikrofon és a hang felelősei"
A piros - pontosabban rózsaszín - a mikrofonbemenetet, a zöld az elülső sztereó kimenetet jelöli ( [link] )
"Azt hogyan oldhatom meg, hogy egy olyan fejhallgatóval, aminek csak egy csatlakozója van, halljak én is és engem is halljanak?"
Ha szimpla 3,5 mm-es, sztereó, 3 érintkezős, jack dugója ( [link] ) van (szóval nincs rajta mikrofon), akkor venned kell hozzá külön mikrofont.
Ha a headseted - mono mikrofonnal egybeépített sztereó fejhallgatód - van, aminek 4 érintkezős jack csatlakozóval ( [link] ) vagyon felszerelve, akkor kell egy átalakító, ami a headset jack dugaszának 4 pólusát szétosztja két darab sztereó jack dugaszra - például ilyesmi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!