Mélysugárzó bejáratás, , hogyan?
Vettem egy SAL SBV2020-at és azt írják hogy:
-30-50 üzemórát,,50% terheléssel tegyem,,,ezt hogy?(annyira tekerjem fel a hangerőt hogy épphogy mozogjon a mebrán?
- milyen zenével?
Hol írnak ekkora hülyeséget?
Szerinted egy diszkóban is, amikor új technikával építik fel a helyet, tartanak 4-6 csendes bulit, mielőtt kinyitnának?
Irreális dolog. Ez nem autó, hogy be kelljen járatni, de már az autókat sem kell úgy bejáratni, mint régen.
Ha szükség lenne bejáratásra, akkor ezt a gyárban megoldották volna, hogy te már teljes értékű készüléket vásárolhass meg. De én ilyen "hangszóró bejáratásról" még nem hallottam. A membrán többnyire papír vagy műanyag, a rögzítése hab szerű puha anyag. Ez a 2 mozog igazából, meg a tekercs. Ezt miért kéne járatni???
Nem tudom hol olvastad, vagy ki találta ki, de óriási baromság!
A használati utasításban de csak kell a bejáratás mert amikor kivettem a dobozból akkor rosszabb volt a hangja mint 1-2 óra használat után
+ mekkora (átmérőjű) "reflexcsövet,, tegyek hozzá? (18 literes a doboz) én PVC csőből szeretnék csinálni
Végeredményben elképzelhető, hogy az anyagok rugalmas tulajdonságai némileg változnak a rezgések hatására, de ennek nem kell olyan nagy jelentőséget tulajdonítani.
Használod és kész, ha jobban meghajtod, abból sem lesz gond, ha kímélni akarod, te dolgod.
Hifis körökben persze "közismertnek" számít a bejáratás, csak én ellene vagyok azoknak a hifis hülyéknek, akik beképzelnek a fejükbe mindenféléket.
Ez még semmi ahhoz képest, hogy miket szoktak összehordani.
Előbb még akartam írni, hogy az agyműködésnek is van egy bizonyos hozzászokási jelensége, amikor kezdetben másképp hallasz valamit, később a hallás "hozzáidomul".
Hifisekre különösen jellemző, hogy vannak közöttük pszichiátriai esetek, akik ilyenre nem gondolnak, fizikához, elektromossághoz, elektronikához hülyék, ezért csak úgy benéznek a fejükbe dolgokat, kitalációkat.
első válaszolónak:
nem buliban járatják be az új hangrendszert.
és igen, minden új (sőt, a régi, de sokáig nem használt) hangszórót be kell járatni. Ez a 30-50 üzemóra 50%-on azt jelenti, hogy a gyártó azt feltételezi, hogy a (tippelek) 100w-os hangszóródhoz pont 100w-os erősítőd van, és ezt max félhangerőig tekerheted az első 30-50 használati órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!