Jozskaahetero kérdése:
Új PC-t szeretnék venni, mindent ujonan kivéve a procit, kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Táp:Ewent 600w ew3905
Alaplap:Asrock H270 PRO4
RAM: Adata 8gb 3200mhz
Videokártya: Asus GTX 1660 6gb
SSD: Kingmax 120gb
HDD: Toshiba 1tb
A procit használtan veszem egy i7-7700
2019. aug. 4. 14:39
2/9 anonim válasza:
Hágondolom,hogy áttójja neki a képet az i7..
Ha nincs i7 - nem lesz kép..
Nincs ami áttójja..
De így viszont van..
3/9 anonim válasza:
Én azt az alaplapot biztosan nem erőltetném, akkor már inkább egy gigabyte, vagy msi b250. A táp sem egy fényes darab, ahelyett is néznék valami mást, pl fsp-t, ehhez a konfighoz 400w is elég. A cpu jó választás lenne, ha elég olcsón be tudod szerezni. Egy gond van vele, hogy nem fogod tudni upgradelni, pedig a 7700 már ma sem tartozik a legerősebbek közé. A ram kevés, 16gb azért kéne bele. Amúgy egész jó kis gép lenne.
4/9 A kérdező kommentje:
Mi a baj az alaplappal? Ramot nézten 16gbset 3000mahos, a táp marad
2019. aug. 6. 00:52
5/9 anonim válasza:
A tápot tényleg lecserélhetnéd egy minőségibbre. A számítógépnek az a lelke.
6/9 A kérdező kommentje:
Milyen tápot ajánlasz?
2019. aug. 6. 14:11
7/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi pénzt szánsz rá. Vannak belépő tápegységek, amikkel éppen el tudnak ketyegni viszonylag biztonságosan.
Adok néhányat amik közül én a helyedben válogatnék. ha én venném ezt a konfigot.
Ezekből én sokkal inkább a gold tápokkal szemeznék, de annyira rosszul egyik táppal sem jársz.
8/9 A kérdező kommentje:
Ezekkel a tapokkal az a baj hogy ez nagyon drága nekem :/
2019. aug. 11. 17:03
9/9 anonim válasza:
Pedig volt ott egy FSP is ami 19 ezer forint. Ennél lejjebb tényleg nem érdemes menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!