Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy áll jelenleg a DVD és...

Hogy áll jelenleg a DVD és Blu-ray lejátszók és filmek piaca Magyarországon és a világon?

Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 14:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"ez a gyűjtői véna ,gyűjtői szenvedély benne van még az emberekben"

Volt, de nemrég kukáztam 450db dvd filmet. Megérte?

2019. aug. 2. 15:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Összefoglalom neked.

Azért nem gyértanak, mert nincs rá fizetőképes kereslet. A fénykorában is így volt, csak erőltették, mesterségesen nyomták a dolgot.

2019. aug. 2. 16:20
 13/19 A kérdező kommentje:
11-es ezt csak te tudod. Ezt nem én tudom eldönteni,hogy megérte neked megvenned a 450 darab filmet amit kidobtál. Biztos nézted őket ha már ennyi filmed volt. Ha sokat nézted őket akkor megérte . Te tudhatod ezt csak.
2019. aug. 2. 16:49
 14/19 A kérdező kommentje:
12-es szerintem akkor előbb utóbb a többi gyártó is rá fog jönni erre mint a samsung. Panasonic,LG,Sony gyártja őket. Eléggé neves gyártók ezek azért. Philips sem gyárt már dvd-blu-ray lejátszókat.
2019. aug. 2. 16:53
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen úgy csinálsz, mintha nem te írtad volna ki ezt is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..

Meg még sok hasonlót, aminek fel nem lehet fogni az értelmét, hogy ugyan kit érdekel ez és miért?

Ha én kitennék egy kérdést, annak lenne valami érthető oka, várható haszna, amivel elérek valamit, egy probléma megoldását például.

Amit te csinálsz, annak semmi értelme, ráadásul nem veszed észre, hogy felismerhető a dumád. Mit mondjak, nem az okosság sugárzik...

2019. aug. 2. 17:32
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem érdekelsz barátom,hogy mit gondolsz. Amíg kérdezek te válaszolsz az összes többi témában is amit kérdezek. Rám fogjad már a gyíkon,hogy az összes kérdést én teszem fel minden témában. Nem érdekelnek a hozzád hasonlók.
2019. aug. 2. 17:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Rám fogjad már a gyíkon,hogy az összes kérdést én teszem fel minden témában."

Vagyis így akartad írni:

Rám fogtad már a gyíkon...

Nyilván nem az összeset, csak ezeket a DVD-lejátszós stb. butaságokat.

Igen, többször volt már összetűzésünk, pont most árulod el magad, hogy az mind te voltál.

Ahogy te felismered az én dumám, ugyanúgy felismerlek én is. Ennyire egyszerű vagy, hogy ezt nem fogod fel?

Amellett szoktam látni, hogy nem csak én vagyok egyedül, akinek feltűnik. Mert annyira kilóg a lóláb, hiába tagadod.

Legalább vallanád be őszintén, de te hülyének nézel másokat is.

2019. aug. 2. 18:02
 18/19 anonim ***** válasza:

" Ha sokat nézted őket akkor megérte"

Nem nagyon néztem öket, volt ami bontatlan volt.

Akkor még a gyűjtői véna müködött.

2019. aug. 2. 18:04
 19/19 A kérdező kommentje:
pazarlás 18 :D Ez pazarlás volt :D XD
2019. aug. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!