Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy áll jelenleg a DVD és...

Hogy áll jelenleg a DVD és Blu-ray lejátszók és filmek piaca Magyarországon és a világon?

Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 14:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb 0án
2019. aug. 2. 14:19
 2/19 A kérdező kommentje:
ez gyors és rövid válasz volt. Bővebben ?
2019. aug. 2. 14:22
 3/19 anonim ***** válasza:
Lehet kapni lejátszót jó áron - DVD kb 10 ezer, BluRay kb 25 ezer. A filmek megjelenésükkor irreálisan drágák, de egy 3+ éves filmet már be lehet szerezni jó áron - DVD 990 Ft, BluRay 1490 Ft.
2019. aug. 2. 14:24
 4/19 A kérdező kommentje:
kereslet van rá lejátszókra és filmekre Magyarországon illetve a világon ? Tartja magát még ez a trend ,hogy lemezes korongon tokban veszik a filmeket ?
2019. aug. 2. 14:32
 5/19 A kérdező kommentje:
ez a gyűjtői véna ,gyűjtői szenvedély benne van még az emberekben ? Költenek még rá lemezes kiadásban ?
2019. aug. 2. 14:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem trend. A bakelitlemez trend, mert az a digitálishoz képest tud "újat" nyújtani, azt, hogy analóg. Aki jó minőséget szeretne az azért veszi, aki a trendet követi az azért.

Ehhez képest a cd, dvd, bluray semmi olyat nem tud, amit már sokkal praktikusabb eszközökkel ne lehetne elérni. Mikor fogod ezt már vegre megérteni? Hányszor kérdezed még meg gyakorin (miután rengetegen meg is valaszolták minden alkalommal)?

2019. aug. 2. 14:37
 7/19 A kérdező kommentje:
Mivel én nem kérdeztem meg csak most először így nem olvastam vissza azokat amiket mások kérdeztek. Sajnálom,hogy felidegesített téged valaki.
2019. aug. 2. 14:41
 8/19 A kérdező kommentje:
A samsung akkor miért nem gyárt több blu-ray lejátszót ? Kereslet csökkent volna meg iránta?
2019. aug. 2. 14:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne ugorjatok be a kérdésnek, ez nem normális.

Csak feleslegesen fárasztja az embereket, már lassan egy éve ismételt értelmetlen kérdéseivel.

Csak azért, mert nem bír belenyugodni, hogy senki nem veszi meg a Jófogáson a 2 ezer forintos DVD-lejátszóját.

De le is szokta tagadni, pedig le is bukott már, felismerem a jellegzetes helyesírási és központozási hibáit.

Tehát arcátlanul hazudik is.

2019. aug. 2. 14:46
 10/19 A kérdező kommentje:
Látszik ,hogy a GYK-n vagyok. Támadnak meg szidnak olyanért amit nem csináltam:) Borzasztó és szomorú egyben. NINCS DVD lejátszóm fogd fel légy oly kedves.
2019. aug. 2. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!