Újra szeretném tölteni a windowsot, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nos, vírusos a gépem ezért úgy döntöttem hogy letöltöm egy pen drivera a windowsot és újra resetelem, na DE, mindent megcsináltam amit láttam,hogy kell neten,de nekem ahelyett,hogy újra tölteni csak eg kicsi fehér vonal jelenik meg ami pislákol. Ez azt jelenti,hogy nem ismeri fel a pen driveot? Mit tegyek?2019. aug. 2. 12:44
1/5 anonim válasza:
Ez így nem működik, mint megtapasztaltad.
Kell egy pendrive, egy RUFUS nevű (más is lehet) program és a Winx program ISO formában és lehet vele írni BOOTOLHATÓ pendrive-ot.
Beteszed az USB-be, beállítod a boot sorrendet és már megy is fel.
Ennek iszonyú bő irodalma van a neten.
Sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván nem írtam le mindent pontról pontra, amit csináltam, de ahogy te is mondtad NETEN néztem meg én is,hogy mit hogy kell csinálni és mivel két oldal is ezt a módszert mutatta, ezt csináltam. De azért köszi.
2019. aug. 2. 12:55
3/5 anonim válasza:
Én meg nyilván nem vagyok gondolatolvasó, főleg úgy nem, hogy Te reseteled a Windowst..
Ezt se PC-vel, se Windowsal kapcsolatban nem tudom értelmezni.
Akkor csináld meg mégegyszer a bootolható pendrive-ot.
Mennie kell.
4/5 anonim válasza:
Az elinduló pendrive-ról sok percig tart, amíg kibontja és gépre teszi a majdani telepítő állományt.
5/5 anonim válasza:
bedugod a pendriveot és első bekapcsnál a BIOS-ban beállítod a boot sorrendet, hogy a pendrive legyen az első..USB 2.0-ba tedd, az USB 3.0-t nem mindig stabil telepítésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!