Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mért van az hogy ha fix...

Mért van az hogy ha fix IP-vel töltök a rapidshareról 1 idő után már nem enged tölteni? De ha újra telepítem a windowsot akk gond nélkül ugyanazzal az IP címel birok tölteni

Figyelt kérdés
valaki tudja-e hogy hogy jegyzi meg a rapidshare az ip-ket?szerintem valamit minden letöltés előtt letölt amit jól elrejt valahol és azt ha megtalálnám és kitörölném biztos h jó lenne!valaki tud segíteni előre is THX!!
2010. jan. 6. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Emlékezetem szerint sütikben tárolja a dolgokat, amiket engedélyezned kell a böngészőben, hogy az ilyen oldalak működni tudjanak. Ezeket kézzel kitörölve a böngészőből, ha minden jól megy, akkor újra tudsz tölteni. Ha mégsem, akkor a rapid saját maga, a szerverén jegyzi meg, ez ellen meg sokat nem tehetsz fix IP-vel.
2010. jan. 6. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mire újratelepíted a windowst, addigra lejár az időkorlát, amíg nem tölthetsz le :)
2010. jan. 6. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:

ott idő és mb korlát van

aszem 100mb ha letöltötted várni kell mert IP cim alapján nézi és időkorláttal látja el

vagyis idő 30p-1óra és máris menni fog megint

2010. jan. 6. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
15 percet vár minden letöltés után. És persze ha van szabad szál csak akkor enged tölteni. Használd a Cryptloadot (van magyar nyelvü is). Ő saját maga számolja az időt és tölti amint lehet. Bár előfordul hogy kipirosozza és nem tölti, ez azért van mert nincs szabad szál.
2010. jan. 6. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!