Mit tegyek, hogy működjön a hangfalam ha elvágták az inputot?
1 hónapja vettem egy szép hangfalat és a laptopomhoz INPUT kábellel tudom csatlakoztatni. Elvágta a párom mert nem szereti a zenét és most nem tudom mitévő legyek. :(
Ha hozzárakom az elvágott részt akkor tud szólni de nagyon nehéz, nem birom megfogni és megragasztani és igy nem tudom használni a hangfalamat se.
Párod egy barom, dobd ki!
A hangfalat vidd szerelőhöz! A szàmlát meg nyújtsd ve az exednek!
Cseréld ki a párodat, majd a kábelt.
Vagy hagyd mindkettőt úgy ahogy van.
Hangszóró hátéból ne húzható ki a kábel, hogy cserélhető legyen - ezt feltételezem. Ha kihúzható akkor cserélhető könnyen a kábel.
Szerelőt kellene keresni, aki megforrasztja, vannak olyan számtech boltok, ahol szerviz is van, például ott is biztosan megforrasztanák.
Nem tudom, az összeragasztság mennyire jöhet szóba (az elvágott ereket blankolni, majd külön-külön a vezeték ereit szigetelőszalaggal vagy hasonlóval összeragasztani).
"Elvágta a párom mert nem szereti a zenét"
Vagy túl sokat bömböltetted, vagy alacsonyabb szintű "műveket" játszottál, ami zavarta a párod, mert ő meg igényesebb?
Én is alacsonyabb szintű,és alacsonyabb frekvenciájú műveket hallgatok..
Ilyen jó kis madafaka béjsz béjsz,,vhúúm vhúúm..
Stb..
De a párom csak annyit mond,hogy az a földrengéses zene...
"Aki a zenét nem szereti annak lelke nincs...."
Hát ugye sokféle "zene" létezik és nehezen hiszem hogy van élő ember a földön amelyik mindegyiket szereti...
Nem szereti a zenét..
Ebben benne van hogy egyáltalán nem szereti semelyik zenét sem..
Nincs konkrét stílusra utalás,,,csak,hogy nem és kész..
Nem szeretem a tökfőzeléket,,innentől kezdve semelyik tökfőzeléket nem eszem meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!