Miért ilyen a hangfalam?
Egy bizonyos hangerő után(ami szerencsére nem alacsonyan van) elkezd nagyon hangos lenni a lábdob,annyira,hogy élvezhetetlenné teszi a dolgot. Talán még recseg is kicsit.
Persze állítgatok mindig ilyen equalizer programmal,hogy ne úgy szóljon mintha monitorról menne a zene. Adok egy erőteljesebb hangzást neki és úgy egész jó. Korábban is így csináltam de bármekkorára vettem fel a hangot nem volt ez a rugdosódás. Ha meg lejjebb veszem a basszust nem szól jól. Nem tudom mennyire megszokott ez egy ilyen hangfalnál vagy csak simán megviselte őt az idő.
Bizony,ez csak egy 10 ezres Genius. Nem vettem anno drágát mert úgy is fülest használok legtöbbször,meg mert azért mert tudom hogy a metal a legkomolyabb feladat egy hangfalnak,én meg azt nyomatok,szóval ha már egy drágább is megküzd vele miért ne olcsóbbat vennék.
De azért megköszönném még,ha mondanátok olyat ami elég minőségi ahhoz,hogy jól játssza a metalt. Ha van olyan egyáltalán maximum 40-50 ezerért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!