Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Cuccaim közül melyik a jó...

Cuccaim közül melyik a jó márka és minőségi vagy melyik a gagyi?

Figyelt kérdés

Úgy értem a minőséget hogy érdemes vele foglalkozni javíttatni stb.

Genius 2.1 SW-G2.1 1250

Yamada H8220 5.1

Trion Vision TR-6117 DVD lejátszó

Millenium mn 9644 hifi

Philips MCM166 hifi

Philips vcr vr550 vhs

Philips DVDR3480 dvd felvevő

Sony Bravia KDL-32R400C

LG L194WT-SF 19" wide LCD Monitor

Samsung S5310 Galaxy Pocket Neo

Doogee X5

2019. júl. 25. 17:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Philips cuccaimat se érdemes javítani már?
2019. júl. 31. 15:18
 12/13 A kérdező kommentje:

Sajna Millenium hifihez nincs alkatrész már. :(

VHS se tudták rendesen megcsinálni mert újra elkezdte cakkozni a szalag széleit (nem mindig), LP lejátszások meg futnak, Néha tönkre teszi a szalagokat.

Philips hifimmel csak annyi a baj hogy nem mindig működik a hangszabályzó sajna pucolás nem segített rajta, de távirányítóval jó.

Inkább AUX-t szoktam használni, jobban csak akkor szervizeltetném újra ha elmenne a hangja vagy nem kapcsolna be. Megéri?

Sajna Millenium hifinek nincs AUX bemenete.

2019. júl. 31. 15:48
 13/13 anonim ***** válasza:
ugyanazt tudom mondani, mint a tv-vel kapcsolatban; vidd el szerelőhöz, belenéz, és megmondja. nem látok bele innen.
2019. júl. 31. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!