Cuccaim közül melyik a jó márka és minőségi vagy melyik a gagyi?
Úgy értem a minőséget hogy érdemes vele foglalkozni javíttatni stb.
Genius 2.1 SW-G2.1 1250
Yamada H8220 5.1
Trion Vision TR-6117 DVD lejátszó
Millenium mn 9644 hifi
Philips MCM166 hifi
Philips vcr vr550 vhs
Philips DVDR3480 dvd felvevő
Sony Bravia KDL-32R400C
LG L194WT-SF 19" wide LCD Monitor
Samsung S5310 Galaxy Pocket Neo
Doogee X5
De mire használod/használnád őket?
Hobbi? Meló?

Mi a célod a kérdéssel?
Te magad nem tudod megállapítani melyik minősége milyen?

Egyik sem... nagyon régi vagy belépő szintű cucc mind. Se értékük, se hasznuk nincs.
Ha hibásak, akkor alkatrészként meghirdetheted őket. Aztán mikor már nagyon útban lesznek, akkor mehetnek a hulladékudvarba.
Monitort se érdemes megjavíttatni 7000 Ft körül?
Sony miért nem éri meg?
2 éve vettem.

a sony tv-t érdemes lenne megpróbálni szerelőhöz vinni, de kivétel nélkül az összes szerelő azt mondja, hogy ezeket az új tv-ket kb. lehetetlen javítani..
a genius és a yamada hangfalak szemetek, azokba már egy forintot nem érdemes rakni, a többi meg attól függ mi bajuk... bár kétlem h ma egy vhs, vagy egy dvd érne annyit, hogy javíttassa az ember, amikor fillérekért veszel hibátlan dvd lejátszót
Vhs lejátszót teljesen nem tudták meg javítani, Philips hifi gombait se, a Millenium hifihez meg nincs alkatrész, a Yamada házimozit nem tudták meg csinálni mert proci hibás, LG monitornak annyi a gondja ha ki van kapcsolva a gép fura hangja van a minitor belsejében (lehet a kondik). Amúgy mindegyik működik még.
Én sose csalódtam a Geniusban (egér).

Szerinted a monitor azért ad ki fura hangot ha kivan kapcsolva a gép mert haldoklik benne a kondi?
1x már volt vele gond 2014-ben be se kapcsolt de 6000 Ft-ért meg csinálták.
Érdemes javítani ha bedöglik teljesen?
Ez az első lapos monitorom és szeretem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!