Szép napot. A kérdés a következő lenne!?
"Snapdragon 855/Adreno 640 van, ami a ma létező legjobb!"
Nem. A ma létező legjobb a Snapdragon 855+. Nem jelent meg de már le van gyártva.
Ha az akksi miatt aggódsz, akkor lehet a Samsung Galaxy A70-el jobban jársz. Mármint, nekem A70-em van. Tény, hogy a Xiaominak jobb a processzora és a grafikus chipje is, viszont ettől függetlenül a Galaxy A70 is tökéletes videónézésre. Mert az akksija tényleg jó. Én például tegnap kb. folyamatosan, 13 órán keresztül néztem rajta sorozatot (igen, eléggé ráértem :D), és jól bírta egy töltéssel. Ami szerintem jónak számít. Szóval itt az akksi a döntő. Ha kell a 4500 mAh, akkor Samsung. Ha megelégszel a kevesebbel, akkor Xiaomi.
Ypszilon1980: Hogy érted, hogy nem lehet rajta a kettős koppintást használni? (vagy lehet én értem félre azt, amit mondasz, de a dupla érintéssel való képernyőfeloldás lehetséges a telefonban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!