Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SEGÍTSÉG! Mit csináljak?...

SEGÍTSÉG! Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Beállítottam egy biztonsági kódot,hogy csak azzal lehessen feloldani a billentyűzárat,működött is de aztán elkezdtem vele szórakozni és mindenféle más kódokat írtam be és mostmár a jó kóddal sem oldja fel!!!Csak kiírja hogy kódhiba és ennyi.

Kikapcsolni nem lehet,ha kiveszem az aksit az sem segít,utána ugyanúgy kéri ezt a kódot!Mit csináljak?

2010. júl. 11. 12:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha ez fontos akkor NOKIA 2760as.
2010. júl. 11. 12:39
 2/4 anonim válasza:

Fhú.:S

Nem ír ki semmit a telefonod?

Vagy ha hosszan nyomod meg a kapcsoló gombját sem reagál?

Vagy biztos h jól írtad be a kódot?

Ha ezek közül egyik sem jó..vagy nem csinál semmit a telo, akkor szerintem be kell vinni abba az üzletbe ahol vetted.:)

Vagy hívd fel az ingyenes ügyfélszolgálatot, és ott biztos h megmondják h mit kell tenned.:)

Remélem segítettem!

2010. júl. 11. 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:

egyébként, régen én is csináltam ilyet, és nekem mondjuk 1óra után elfogadta!

Mennyi ideje történt a "baleset"?

2010. júl. 11. 13:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi!!!1óra 7percig nem csináltam vele semmit és elfogadta!!!

Az elsőnek is köszi!!Szerencsére nem annyira komoly...Szolnokon vagyok és Pesten vettük...Így azért nehéz lett volna...

Köszi mégegyszer!!!

2010. júl. 11. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!