Lg k40 hogyan tudom függetleníteni? Telenoros, dupla sim-es. Többi lent
Idézem hogy mit ír a kiskönyve.
"Amennyiben készülékét mobilhálózat-üzemeltető szolgálgatótól vásárolta, akkor az első beüzemelés alkalmával minden esetben a szolgáltatótól kapott Sim kártyával használja a készüléket. Ha az első alkalommal nem megfelelő, nem az adott szolgáltatótól kapott sim kártyát helyezi be, akkor a készülék zárolásra kerül. A zárolás feloldása érdekében mindenképpen forduljon a szolgáltatója ügyfélszolgálatához.
Ebből én azt veszem ki hogy ha egyszer használtam jelen esetben telenoros kártyával, akkor utána már használhatom pl vodafonossal? És mindegy h melyikbe teszem? Sim1 sim2?
"Ebből én azt veszem ki..."
Elég rosszul veszed ki, mondhatni más által nem látható összefüggéseket vélsz belelátni.
Mi értelme lenne a függőségnek, ha ilyen egyszerűen tudnád függetleníteni?
Egyszerűen tudod megoldani, ha a Telenornál intézkedsz.
Ha mástól vetted használtan, az már kellemetlen, mert a rohadt Telenor ezt már akadályozza, holott neki nem sok köze lenne hozzá.
De csak az eredeti tulaj vagy meghatalmazottja részére függetlenítik.
Igaz, hogy eladás előtt a tulajdonos maga is elintézhetné, de vannak annyira béna emberek, hogy ő inkább függőként hirdeti, nem foglalkozik vele.
Gondolom, nem piaci áron került hozzád a telefon, hanem olcsóbban. Ennek ára az előfizetéshez aláírt hűségidő, ami után simán függetlenítik a telefont.
Valamiből élnie kell a szolgáltatónak is. Az olcsóbban megkapható telefon ára a két év szolgáltatói használat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!