Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 2019-ben?

Milyen telefont vegyek 2019-ben?

Figyelt kérdés
Körübelül 100-150 ezer forintért
2019. júl. 17. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mire szeretnéd használni. Kérlek pontosítsd és tudok segíteni. :)
2019. júl. 17. 18:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát kb mindenre. Játékra, fotózásra, általános dolgokra mint pl. youtube, facebook, instagram..stb. Jelenleg egy huawei p20 lite-om van és nagyon nem vagyok vele megelégedve szóval ezt a márkát hanyagolnám
2019. júl. 17. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Iphone 7 plus, Samsung Galaxy A70, Samsung Galaxy s10e

Szerintem ezek megfelelnek az elvárásaidnak. :)

2019. júl. 17. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S9 160ért
2019. júl. 17. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Iphone 7plus-t használt almán találsz ilyen árértékben.
2019. júl. 17. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Xiaomi Mi 9, ez évi csúcsmodell (Qualcomm Snapdragon 855), van benne még távirányítós infra, jó a kamerás képessége, előlapi ujjlenyomat olvasóval is bír, vezeték nélkül is töltheted és két év garival adják. Az előlapi vízcsepp alakú NOTCH még jobban néz ki, mint a tavalyi NOTCH hullámban részt vevő telefonok (igaz emiatt korlátozottabbak a lehetőségek, nincs benne infra alapú arcfeloldás [tavalyi Mi 8 Pro-ban benne volt], pedig az sokkal biztonságosabb, mint a fénykép alapú, viszont az EU-n belül nem lehetett használni [csak EU-n kívüli régióra való átállításnál]).
2019. júl. 17. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem nagyon jó tapasztalatom van a Huawei márkával, a P7-esem 4 éve gond nélkül "húzza az igát", csak annyi hogy már nagyon elavult! :/

Viszont ennyi pénzért szerintem Samsung Galaxy A70, S9+, vagy S10e, illetve Xiaomi Mi 9 (128 GB) vagy OnePlus 6T (256 GB) a legjobbak!

2019. júl. 17. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!