Milyen telefont vegyek ha leginkább ezekre van szükségem? Megköszönném a tippeket
Volt már egy pár telefonom, de annyira nem értek hozzájuk.
Most gyüjtöttem némi pénzt és szeretnék beruházni egy jó telóra, amit nem kell pár hónap után lecserélnem.
Eddig egy Huaweiem volt, ilyet nem szeretnék többet, csomószor leállt és a csergőórám mikor cserben hagyott akkor mondtam le róluk végleg. Iphone is kizárva, illetve jelenleg egy Sony m5-öm van, amit sikerült összetörnöm, de amúgyis késik a gps és kissé lassú.
Ami számomra fontos, hogy normálisan müködjön a gps, ne késsen, mert sokat utazom. Illetve jó lenne, ha az akksi is tartana viszonylag többet és a jó kamera, szép szinek, esetleg bokeh...
A keretem rá 100e körül van.
Mit ajánlotok?
Megköszönném a tanácsokat! :) 22n
@antiviral
2019-ben egy halott márka halott oprendszeres telefonját ajánlgatod? Hát te is aztán marhára képbe vagy a piaci kínálattal.
Figyelj. A kérdező felállított egy kritérium rendszert, aminek az általam ajánlott telefon kiválóan megfelel! Szó nem volt benne arról, hogy egyéb dologra használná.
Amúgy az egy win10 telefon, mutass nekem még egy telefont, ami azt tudja, hogy wifin keresztül okostévére küldöd a képét, az okostévén teljes értékű win10-ként fut, közben a telefont telefonként tudod használni, vagy akár tapiegérként is. Arról nem beszélve, hogy a világ egyik legjobb kamerája van benne, gyönyörű a kijelző, tudja a QI töltést, már Type C csatlakozós, de van külön hangkimenete, 2 terráig bővíthető, a win10 kezeli az univerzális appokat, kapsz hozzá teljes-gyári office csomagot, amit, mint mondtam akár tv-n, monitoron is használhatsz, mondjuk BT billentyűzettel, az akkuja kivehető, tehát cserélhető, ez fontos szempont, aztán a szelfi kamera simán 1080p 30 fps-el rögzít videót, kiváló minőségben, kiváróan fut rajta a cortana... soroljam? Ha nem játszani akarsz, vagy nem vagy facebook b zi, akkor egy ilyen csúcsmobil főnyeremény. És a kérdező kritériumainak bőven megfelel szerintem.
Nem kell elavult Windows-os telefont ajánlani.
Ha megveszi a Windows-os telefont, akkor majd szembesülhet vele, hogy nincsenek rá korszerű alkalmazások, vagy a jól megszokott Android-os alkalmazások töredéke érhető el WP-re (vagy az sem), frissül az Edge és nincs többé PDF olvasó... Volt "szerencsém" a sok szenvedést látni amikor volt párom másfél évig szenvedett a telefonnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!