Milyen telefont vegyek ha leginkább ezekre van szükségem? Megköszönném a tippeket
Volt már egy pár telefonom, de annyira nem értek hozzájuk.
Most gyüjtöttem némi pénzt és szeretnék beruházni egy jó telóra, amit nem kell pár hónap után lecserélnem.
Eddig egy Huaweiem volt, ilyet nem szeretnék többet, csomószor leállt és a csergőórám mikor cserben hagyott akkor mondtam le róluk végleg. Iphone is kizárva, illetve jelenleg egy Sony m5-öm van, amit sikerült összetörnöm, de amúgyis késik a gps és kissé lassú.
Ami számomra fontos, hogy normálisan müködjön a gps, ne késsen, mert sokat utazom. Illetve jó lenne, ha az akksi is tartana viszonylag többet és a jó kamera, szép szinek, esetleg bokeh...
A keretem rá 100e körül van.
Mit ajánlotok?
Megköszönném a tanácsokat! :) 22n
Hát, kicsikét nagy, de ha tényleg olyan jó, akkor elfogadható kompromisszum lenne.
Van kisebb alternativája? Akksi meg kamera, tárhely szempontból tökéletes lenne számomra!
Van kisebb is. A50, A40 stb
A50 is akciós az emagnál azt is nézd meg. Ez kisebb az A70nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!