Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan jelentkezzek be egy...

Hogyan jelentkezzek be egy Google fiókba ha semmilyen adatot sem tudok róla?

Figyelt kérdés

Oké tudom ez igy elég meredek meg hülyén is hangzik, de adj egy percet mig elmagyarázom. Szóval egyik családtagom telefonja(Samsung J5) el kezdett szrakodni olyan szinten hogy használhatatlan lett ezért nyomtam rajta egy HARD RESETET, mivel már semmit nem lehetett vele kezdeni(tehát nem lehetett be kapcsolni, nem jelentek meg alkalmazások stb..)

A HARD RESET sikeres volt, mert el kezdett normálisan bekapcsolni és azt hittem h minden jó lesz de elakadtam egy látszólag egyszerű résznél.

Kéri a telefon, hogy jelentkezzek be egy olyan Google fiókba, amelyet már korábban szinkronizáltam az eszközön. Ha jól értem ez egy olyan fiók amivel korábban már bejelentkeztem ezzel az eszközzel. Na de az a bibi, hogy én nem tudom a fiók emailját, telefonszámát, teljes nevét tehát semmilyen adatot sem és a telefon tulajdonosa sem tudja ezeket. Viszont igy nem akar továbbengedni és kvázi jelenleg abszolult semmit sem ér ez az amugy jó állapotban lévő Samsung J5 okostelefon.Ha van bárkinek bármilyen tippje, hogy ilyenkor mit lehet csinálni akkor kérem ossza meg velem.

2019. júl. 17. 16:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A PROBLÉMA MEGOLDÓDOTT!

Követtem az alábbi videót lépésről-lépésre, mivel észrevettem, hogy a videóban ugyanúgy jelennek meg a beállítások mint nállam.Igaz tényleg több órámba telt mire minden összeállt de így végül sikerült megoldani a problémát.Újból van egy teljesen működőképes Samsung J5 okostelefonunk.Aki hasonlü gonddal fog küzdeni utánam annak remélem segít. :)

https://www.youtube.com/watch?v=zi8uqyh8E10

2019. júl. 17. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!