Hogyan jelentkezzek be egy Google fiókba ha semmilyen adatot sem tudok róla?
Oké tudom ez igy elég meredek meg hülyén is hangzik, de adj egy percet mig elmagyarázom. Szóval egyik családtagom telefonja(Samsung J5) el kezdett szrakodni olyan szinten hogy használhatatlan lett ezért nyomtam rajta egy HARD RESETET, mivel már semmit nem lehetett vele kezdeni(tehát nem lehetett be kapcsolni, nem jelentek meg alkalmazások stb..)
A HARD RESET sikeres volt, mert el kezdett normálisan bekapcsolni és azt hittem h minden jó lesz de elakadtam egy látszólag egyszerű résznél.
Kéri a telefon, hogy jelentkezzek be egy olyan Google fiókba, amelyet már korábban szinkronizáltam az eszközön. Ha jól értem ez egy olyan fiók amivel korábban már bejelentkeztem ezzel az eszközzel. Na de az a bibi, hogy én nem tudom a fiók emailját, telefonszámát, teljes nevét tehát semmilyen adatot sem és a telefon tulajdonosa sem tudja ezeket. Viszont igy nem akar továbbengedni és kvázi jelenleg abszolult semmit sem ér ez az amugy jó állapotban lévő Samsung J5 okostelefon.Ha van bárkinek bármilyen tippje, hogy ilyenkor mit lehet csinálni akkor kérem ossza meg velem.
Sehogy.
Uj google fiokot kell csinálni "uj gmail fiok"
#Előző vagyok!
Kedves első 2!
Nem lehet másba bejelentkezni mivel a ByPass zár arra lett tervezve hogy ha mondjuk ellopják a készüléket akkor ne tudják használni más Google Fiókkal, azaz teljesen használhatatlan lesz a telefon!
van megoldás
csak tudnám miért kellett a hokuszpok hogy te 3 gombos módszerrel tudsz hard resetet nyomni
ha menüből lett volna a gyári, most nem lenne frp lock rajta
keress rá, samsung J5 FRP lock bypass
csomo használható videó van youtubeon
Aki valamilyen szinten benne van az android mókolásban, az otthon is megtudja oldani AZ FRP zárat, igaz, lehet nem 10 perc lesz, hanem pár óra, amíg minden úgy jön össze, hogy meg legyél vele.
J, illetve A szériánál már csináltam 1-2x.
64%-os hozzászólónak:
Azért kellett a 3 gombos hókusz pókusz mert a telefont miután bekapcsoltam csak 2 dolgot csinált. Megjelent a samsung logo, majd "Android indítása", "Alkalmazások optimizálása: 64/64" feliratok, valamint egy töltő mező, ami miután betöltött nem csinált semmit, hanem kezdte előről az egészet (android logo stb..). Tehát nem tudtam használni magát a telefont ugy mint normál esetben, de ezt már leírtam fent, látom nem vagy figyelmes...
Ezért nyomtam HARD RESETET, mert más opció nem volt és ennek ez lett a végterméke. Ebből kell kimászni valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!