Elfelejtettem a telefonom zárkódját, de kell minden adat ami rajta van, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Az is oké nekem, hogyha fel lehetne törni és levenni róla a zárkódot, de az, hogy egy órán belül szükségem van a telefonra az biztos. Most itt van a fiam aki azt mondja hogy resetelni lehet a telefont de akkor elveszik róla minden. Valahogy fel lehetne törni vagy kijátszani a zárkódot?2019. júl. 14. 17:35
1/6 A kérdező kommentje:
vagy akár az is elég lenne ha rádugnánk egy gépre és le tudnánk menteni ami nekem kell, csak az a baj hogy ha ezt tesszük akkor csak tölt, nem engedélyezi az adatátvitelt
2019. júl. 14. 17:40
2/6 A kérdező kommentje:
Te nem vagy normális, komolyan. Hogyha valaki elfelejti a képernyőkódját akkor már azonnal arra kell számítani hogy ellopta valahonnan a telefont, igaz?
2019. júl. 14. 17:45
3/6 anonim válasza:
Biztonsági okokból (lopás esetére például, a rendszer fog tudni különbséget tenni, hogy akinek a kezében van az csak elfelejtette a kódot, vagy nem is tudja) nem tudod megkerülni a védelmi rendszert.
Ezt a "feltörés meg kijátszás" dolgot nem tudom hogy gondoltad, lehet hogy a filmekben van ilyen, de a valóságban nem. Ha fel lehetne törni a kódot, megbízhatatlan lenne a rendszer készítője, és senki nem venné a termékét, hiszen az nem véd.
4/6 anonim válasza:
Milyen zárkódról van szó, képernyőzár vagy PIN?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi hogy próbáltál segíteni, de már nem volt rá idő. végül úgy oldottuk meg, hogy resetelve lett, majd hála istennek a google fotók megtartott minden képet ami a telefonon volt így elő tudtam hivatni őket utána. Képernyőzár kódjáról volt szó.
2019. júl. 14. 20:14
6/6 A kérdező kommentje:
mármint amikor be lett léptetve a gmailbe akkor felajánlotta hogy vissza állítja amit kell
2019. júl. 14. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!