Ha a routernél nyitva hagytam egy portot, és az internetes vásárlásomnál elfelejtettem azt a port nyitást előtte törölni, akkor van okom félni az adat halásszattol?
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 19:34
1/5 A kérdező kommentje:
adathalászattól*
2016. márc. 9. 19:35
2/5 A kérdező kommentje:
azaz hogy illetéktelenek kezébe kerülhettek a bánkártyám adatai, linux opredszer alatt folytattam le a vásárlást.
2016. márc. 9. 19:36
3/5 anonim válasza:
dehogy. A kérdés azt a portot használta valami szerver program?
Nem kell aggódni, mert a vásárlásod vagy legalább is a kártyás fizetés https kapcsolaton keresztül történt, a gépedbe meg kevés eséllyel telepítettek figyelő programot.
4/5 A kérdező kommentje:
windows alatt használta az utorrent, de még átléptem linuxba, addig a torrent nem futott a háttérbe.
2016. márc. 9. 19:45
5/5 anonim válasza:
Ha nem hallgatja semmi a bejovo adatokat, akkor azok nemnagyon tudnak kart okozni. Problema akkor van, ha serulekeny szervernek nyitsz portot. (Ilyet hirtelen nem tudok mondani, valoszinuleg neked sincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!