Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A50 vagy...

Samsung Galaxy A50 vagy Huawei P30 Lite?

Figyelt kérdés
Általános dolgokra használom a telefont (Messenger, Viber, Chrome, Youtube). Az A50-t kicsit nagynak találom, viszont a P30 Lite-ban nincs sem értesítő led, sem always on kijelző. A kamerájuk nem fontos szempont. Tudtok segíteni, esetleg ajánlani valami hasonlót?

2019. júl. 6. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Lehet hogy nagy az A50, viszont mindenben jobb! Vagy ebben az árkategóriában a Pocophone F1 a legjobb, nagyon szuper, esetleg még a Honor 20 Lite!
2019. júl. 6. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, tény, hogy a Samsung Galaxy A50 a legjobb választás. Amúgy lehet nagynak tűnik, de szerintem hamar megszokható, és nem zavaró a nagysága. Én nemrég váltottam egy 5.2"-es telefonról 6.7"-esre. (én Galaxy A70-re váltottam :D) Imádom a nagy kijelzőt.

Amúgy próbáltam keresni valamilyen telefont, de őszintén... ahogy látom, nehéz hasonló telefont találni LED értesítővel. Az egyetlen, amit találtam és nagyon hasonló ezekhez a telefonokhoz, az a Xiaomi Mi A2. Elvileg van LED értesítője, és 5.99"-es a kijelzője.

De lecsekkoltam azt, amit első válaszoló írt. Ár-érték arányban a Pocophone F1 tényleg remek. Az érné meg a legjobban. Mindenesetre én a helyedben A50-et vennék, de ha nagyon zavar a nagysága, akkor a fentebb említettek egyike jó választás lehet. :)

2019. júl. 7. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
A50
2019. júl. 7. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok, véletlenül figyelmen kívül maradt az értesítő led megléte, anélkül ajánlottam a másik kettőt! :O
2019. júl. 7. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom honnan veszed kedves kérdező de a Huawei P30 Lite-ban van értesítési LED.
2019. júl. 7. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!