Melyik okos telefont érdemesebb megvásárolni?
Telefoncsere előtt állok, mindkettő egy árban van.
HUAWEI P20 Lite DualSIM éjfekete kártyafüggetlen okostelefon
Processzor: Kirin 659, nyolcmagos, Kapacitás: 64 GB, Memóriakártya foglalat: Igen, Kijelző mérete cm / inch: 14.7 cm / 5.8 col, Felbontás (Ma x Szé): 2280 x 1080 pixel, Dual SIM: Igen, Ujjlenyomat olvasó: Igen, Operációs rendszer: Android 8.0, Processzor sebesség: 4 x Cortex-A53 2.36 GHz + 4 x Cortex-A53 1.7 GHz, Memóriakártya típusa: microSD
Vagy
SAMSUNG Galaxy A20E 32 GB DualSIM fekete kártyafüggetlen okostelefon (SM-A202)
Processzor: Exynos 7884B, Kapacitás: 32 GB, Memóriakártya foglalat: Igen, Kijelző mérete cm / inch: 14.73 cm / 5.8 col, Felbontás (Ma x Szé): 1560 x 720 pixel, Dual SIM: Igen, Ujjlenyomat olvasó: Igen, Operációs rendszer: Android 9.0, Processzor sebesség: 1.6 Ghz + 1.35 GHz, Memóriakártya típusa: microSD
Válasokat előre köszönöm.
Nem vagyok Samsung fan - winphone-os vagyok, de tény, hogy nagyot lehet szívni egy Huawei-el, ha esetleg a google úgy dönt, hogy kizárja a szolgáltatásból a készüléket. Legalábbis semmi sem utal arra, hogy nem így lenne!
Amúgy kb 3-4 éve minden telefon tök ugyanazt tudja! Ugyanaz az operációs rendszer, ugyanazok az appok! Túl nagy különbség nincs köztük egy casual felhasználó számára.
És már itt is van az egyik okoskodó.
Huawei-t érdemes venni és mi lenne, ha nem egy anonim kommentelő véleménye lenne a fontos? Vannak ez ügyben olyan YouTube csatornák, akik szájbarágósan elmondták az egész helyzetet.
Úgyhogy ja - nem árt, ha veszel magadnak egy Huawei készüléket.
Mindkét telefonnak megvan a maga előnye és hátránya.
Samsung mellet szól az is, hogy ez évi, illetve nagyobb az aksi kapacitása, a képátlója, mint a P20 Lite-nak (emellett vízcsepp alakú NOTCH-a van)...
... de a másik készülék, 4 GB RAM-al rendelkezik, illetve 64 GB belső tárhellyel. Ezt, ha bővíti az ember, akkor sem rossz szempont.
Mindennek mellett, én a nevető harmadikat, a
Xiaomi Redmi Note 7-et javaslom, ha 60E Ft-ért is tudsz venni okostelefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!