Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az AccuBattery programban...

Az AccuBattery programban nekem kell megadni a kapacitást? [KÉP]

Figyelt kérdés

[link]

Itt 1000mAh-nak ismerte fel, a telefon egy kínai telefon, pár hónapos, 4150mAh a gyártó szerint, de nagyon hamar merül és nagyon hamar feltölt, és gyanús, hogy nem 4150mAh akku van benne, hanem gyengébb, de nem szedhetem szét.

Hogyan deríthetem ki, a szétszedés nélkül, hogy mekkora az akku kapacitása és hogy a gyártó átver-e?

2019. júl. 2. 22:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Értem a "set" szó jelentését, de te azt nem érted, hogy mi volt a kérdésem, amit én nem értettem, azon gurigázol, hogy nem tudom mi a "set" jelentése, ez baxott fel.
2019. júl. 3. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:

"Az AccuBattery programban nekem kell megadni a kapacitást?"

Nem kell.

De megadható.

Opcionális.

2019. júl. 4. 14:35
 13/16 A kérdező kommentje:
ok.
2019. júl. 5. 00:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a típus alapján tudta, hogy 3000 mAh a gyári kapacitás. Az 1000 mAh vagy valami default érték lehet, vagy tud valamit az a program :-/ tehát tudhatja esetleg, hogy a névleges kapacitáshoz képest valójában csak 1000-es akkuval szerelik ezeket a készülékeket. De ez a kevésbé valószínű. A lényeg az, hogy néhány töltési ciklus után ki fog derülni a tényleges kapacitás.

2019. aug. 23. 13:51
 15/16 A kérdező kommentje:

nem értettem a használatát, leszedtem.

A telefon továbbra is gyorsan merül és gyorsan tölt fel.

2019. aug. 23. 14:08
 16/16 anonim ***** válasza:

"A telefon továbbra is gyorsan merül és gyorsan tölt fel."

Ha az akku rossz, azon nem segít semmilyen alkalmazás.

2019. aug. 23. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!