Miértnem tesznek a mai csúcstelefonokba igazi xenon vakut?
"Azzal soha nem mosódna el a kép ha fényképezel.K800i-mal még a forgó ventilátort is le tudtam vele fényképezni úgy mintha nem is forogna.Ezt melyik led fény tudja?"
A vaku az csak fény, hogy jobb legyen a megvilágítás, és gyenge fényviszonyoknál is normálisan lehessen fényképezni! Mi a fene köze van a vakunak a képminőséghez???!
Utolsó. Vakuval biztos szebb képeket lehetne lőni,mint egy sima led fénnyel.
Próbálj meg egy sima led vakuval felszerelt forgó ventilátort lefényképezni...biztos el fog mosódni.
Szerezz be egy k800i-t és fényképezd le ugyanúgy a forgó ventilátort= A forgó ventilátort úgy fogja lefényképezni mintha egyáltalán nem is forogna annyira villámgyors a xenon vaku ..
Én még mindig nem értem hogy mi a *** értelme van annak hogy "miből" van a vaku EGY TELEFONON!!!?
Ha kell az intenzív vaku, és a kiváló minőség akkor vegyél egy arra kitalált, számodra gondolom nem ismert eszközt aminek a neve KAMERA!
Szintén a fotós voltam...
Kedves #7-es...
Huhh, szóval az egy dolog hogy régen semmit nem számított a dizájn DE nem is volt szinte már szerves része egy embernek a telefonja. Fura, öreges felfogás (nem sértésből mondom nehogy félre érts!)
És megint a P30 PROs fotós voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!