Miértnem tesznek a mai csúcstelefonokba igazi xenon vakut?
A zseblámpa funkció miatt sem.
Nekem is K800-am volt, kerestem van-e Xenonos okostelefon, de nem volt.
A K800-on a vörösszem-effektus csökkentő piros fényt használó zseblámpám volt, a Xenon vakut nem lehet folyamatosan használni. Videóhoz se jó emiatt.
Több helyet foglal a telefonban, nehezebb beépíteni a gyártónak.
Igen és ha ezt mind össze raknád egy telefonba amit most felsoroltál, kedves kérdező, akkor nagyjából 2 CM vastagságú lenne a mobil, minimum...
Így is a csúcs mobiloknál amibe már tényleg nagyon durva kamerák vannak bele suvasztva, azok is ki lógnak kis túlzással közel 1 CM-nyire néhány telefonnál szóval azokra hogyan raknál kamera takarót?
Semmi értelme nem lenne...
Üdv, egy fotós aki Huawei P30 PRO-t használ!
Igazad van, paraztvakításnak rendkívül jó dolog a xenonos vaku, biztos vagyok benne, hogy az ájfón és samsung fanok kajálnák.
Amőgy a kisülőcső nem vékony, macerás legyártani, vastag, és nagyfeszültséget igényel. Innetől drága és vastag.
A sima LED olcsó, ráadásul ha nem melegíted túl, márpedig egy vaku csak ms-okig van bekapcsolva, akkor hihetetlenül jól túlvezérelhető.
2019-et írunk, haver.
De amőgy tényleg csak az ájfónbzik fotóznak telefonnal olyankor, amikor vakuzni is kell.
Miért lenne gond egy 2 cm vastag telefon? Simán használhatóak voltak régebben is! Elkorcsosult a felvevő tömeg, az a gond. A funkciót kidobják az ablakon a design miatt.
Nem kellene önarckép kamera sem, ezt régen megoldották egy sima kit tükörel a hátlapon a fő egység mellett.
Valószínűleg nem lenne rá akkora kereslet, mint a jelenlegi konstrukciókra.
Lehet Te megvennéd, de pár vásárlóért nem gyártanak, aki jó vakut akar vegyen fényképezőgépet, külső vakut.
"megsérül az üveg és így elillan a gáz, akkor annyi a vakunak,"
Nem mindegy hogy a led megy ripityára, vagy a cső?
Az eredmény ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!