Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Redmi Note 7-re van olyan tok...

Redmi Note 7-re van olyan tok amiben a kamera nem "lóg" ki belőle?

Figyelt kérdés
Bár kapnék a telefonnal együtt egy gyári tokot, de az csak a hátlap védésére szolgál, a kamera 2mm-t kilóg a tokból, és elég komoly kamerája van, valahogy szeretném védeni is.

2019. jún. 22. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Asia centerben van szerintem. Nekem is redmi note 7 van szóval tudom miről írsz.

Neten még találhatsz esetleg műbőr flip tokot.

2019. jún. 22. 12:41
 2/7 anonim válasza:
Persze hogy van. Nekem is Redmi Note 7-em van, és a Spigen tokot ajánlom, ami nem Fliptok, hanem szilikontok.. 6000Ft ami nem valami olcsó, de ez azt is elárulja hogy nagyon védi a telefont, mellesleg a kamera sem lóg ki.
2019. júl. 20. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz? Mert akkor van olcsóbban is

[link]

2019. júl. 20. 20:55
 4/7 anonim válasza:
Wow. Egy telefonos boltban akartam venni telefontokot erre az eszközre, de csak megrendelni tudták, és azt mondták hogy 6000Ft lesz.. Lehet hogy csak egy újabb pénzéhes boltra találtam rá..
2019. júl. 21. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem árt utána nézni a googlen, nagy árkülönbségek tudnak lenni.
2019. júl. 21. 16:17
 6/7 anonim válasza:
Nekem Nilkin tok van rajta, elègmasszív kis tok ès a kamera sem lóg kibelőle. A sarkai erősítettek neki, hogy jobban vèdje a telefon sarkát. A telefont is elèg kènyelmes fogni vele, nem csúszik ki a kezedből a telefon. Ára kb 1500-2000forint
2019. szept. 14. 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom van e márkája de kb 2 ezer forintért én is találtam piacon hozzá jó tokot. Ráadásul oldalra hajtható nem csak a hátlapot védi.
2019. szept. 14. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!