Redmi Note 7-re van olyan tok amiben a kamera nem "lóg" ki belőle?
Figyelt kérdés
Bár kapnék a telefonnal együtt egy gyári tokot, de az csak a hátlap védésére szolgál, a kamera 2mm-t kilóg a tokból, és elég komoly kamerája van, valahogy szeretném védeni is.2019. jún. 22. 10:05
1/7 anonim válasza:
Asia centerben van szerintem. Nekem is redmi note 7 van szóval tudom miről írsz.
Neten még találhatsz esetleg műbőr flip tokot.
2/7 anonim válasza:
Persze hogy van. Nekem is Redmi Note 7-em van, és a Spigen tokot ajánlom, ami nem Fliptok, hanem szilikontok.. 6000Ft ami nem valami olcsó, de ez azt is elárulja hogy nagyon védi a telefont, mellesleg a kamera sem lóg ki.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Wow. Egy telefonos boltban akartam venni telefontokot erre az eszközre, de csak megrendelni tudták, és azt mondták hogy 6000Ft lesz.. Lehet hogy csak egy újabb pénzéhes boltra találtam rá..
5/7 anonim válasza:
Nem árt utána nézni a googlen, nagy árkülönbségek tudnak lenni.
6/7 anonim válasza:
Nekem Nilkin tok van rajta, elègmasszív kis tok ès a kamera sem lóg kibelőle. A sarkai erősítettek neki, hogy jobban vèdje a telefon sarkát. A telefont is elèg kènyelmes fogni vele, nem csúszik ki a kezedből a telefon. Ára kb 1500-2000forint
7/7 anonim válasza:
Én nem tudom van e márkája de kb 2 ezer forintért én is találtam piacon hozzá jó tokot. Ráadásul oldalra hajtható nem csak a hátlapot védi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!