Érdemes elvinnem szervizbe egy 4 éves Samsung telefont vagy vennem kellene újat? Elég sok mostanában vele a gond, de ma már a sim-et sem érzékeli.
Figyelt kérdés
2019. jún. 22. 09:03
1/6 anonim válasza:
Ez attól függ hogy mennyit kell, vagy mennyit akarsz még rákölteni.
Hidd el hogy innen nem tudunk neked árajánlatot adni rá.
Be kell vinned és megmondják.
Ahány szerviz, annyi ár.
2/6 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy pontosan mik vele a gondjaid és milyen telefonról van szó.
3/6 A kérdező kommentje:
Sokszor vibrál a képernyője, ugrál az ablakok közt, valamint sokszor lefagy, szinte a legrosszabb pillanatokban akár ha épp a gps-t használom, vagy van hogy a telefont sem tudom felvenni, így a lefagyás-újraindítás után hívom vissza az illetőt. A töltőt alig érzékeli, csak kitámasztva egyes pozíciókban. És az aksija kiszámíthatatlan, van hogy simán bírja, de volt hogy az esti 50%-ról reggelre csontra lemerült és majdnem elkéstem a munkából mert nem ébresztett.
Anno 37 ezer körül vettem amúgy.
2019. jún. 22. 10:09
4/6 anonim válasza:
Hát, én inkább újat vennék. Ennyi problémával tuti több 10 ezer forint lesz, és ha lassú és lefagy, azzal nem tudnak mit kezdeni a szervizben.
6/6 anonim válasza:
Egy kész roncs a mobilod, én kevesebb problémával is újat vennék inkább. A kérdés, hogy mennyi pénzed van rá. Mert 37 ezer körül nem igazán kapsz jó telefont. Bár ki tudja mik az igényeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!