Samsung S4 Lehet alaplapi gond?
Figyelt kérdés
Adott egy samsung S4 új kora óta egy tulajnál van,anno cseréltünk benne akkumulátort,rendesen gyárit vettünk.Miért lehet az,hogy sokszor el dobja a wifi jelet vagy nagyon gyorsan merül?Igaz megy pár app meg használva is van de kis használat után 40% ról is képes hamar akár 10% ra lemerülni.Lehet esetleg ez valami alaplap probléma?Azon gondolkodtam vajon egy alaplap cserével nem lehetne ezen gondokat orvosolni,vagy már a wifi vevő részével is gondok lehetnek?Tudom öreg telefon de lehet még vele valamit kezdeni?2018. nov. 25. 00:12
1/3 anonim válasza:
Ez szerintem csak a természetes elhasználódás. Nem úgy gyártják a telefonokat hogy 20 évet kibírjon, a legtöbb 3-4 évet bírna. (Szerintem) Remélem tudtam segíteni :D
2/3 A kérdező kommentje:
# 1
Hát igen sajnos nem a jóra törekszenek,ezek már nem bírnak annyit mint a nokia 5310 esem ami a mai napig tökéletes.
2018. nov. 26. 13:20
3/3 A kérdező kommentje:
Ős ezt nem természetes elhasználódásnak hívják hanem fogyasztói társadalomnak ami direkt szar.
2018. nov. 26. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!