A telefonom (Iphone6) nem fogja megkapni màr a következő frissítést. Ez szerintetek hátràny, vagy abszolut használhatom még mondjuk két-két és fél ébig?
Annyiban hátrány, hogy ha egy iOS-t futtató eszköz nem kapja meg a következőt, akkor többet semmilyen frissítést nem fog kapni. Sem funkció, sem biztonsági témában, ez lehet probléma (bár hozzáteszem, hogy volt néhány eset, amikor annyira ordas hiba volt, hogy a korábbi rendszer is megkapta, de ehhez nagyot kell szólnia).
Ez egy ideig még nem olyan nagy gond, később lehetnek alkalmazás kompatibilitási problémák - az új verzió nem települ, a régiek pedig nem működnek. Nagyon népszerű app-ok esetében ez ritka, de előfordulhat. Ennek oka az, hogy az új rendszerek elfogadása az iPhone/iPad felhasználók körében nagyon magas, hónapok alatt az arra alkalmas készülékek több, mint 80%-án már az új rendszer fut, és a fejlesztők is ezzel számolnak.
Ha három évnél hosszabb támogatottságot szeretnél, akkor a következő választásakor valamelyik legújabb, vagy max. az azt megelőző generációt szemeld ki - ugyan drágább, de később felejtik el.
Köszi, hogy írtatok! :)
Láttam, hogy még most is le lehet tölteni a legtöbb általam használt alkalmazást IOS 10 alá is, szóval ezalapján még egy darabig jó vagyok.
A 12-es IOS-t azt szeretem. Bár fura lesz majd kicsit, hogy nem tudom letölteni a frissítést mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!